AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlının evine gitmek

Kahve falında nişanlının evine gitmek

Kahve falında nişanlının evine gitmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine alamet eder.

Kahve falında nişanlının evine gitmek gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmemenizde fayda var.

Kahve falında nişanlının evine gitmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında nişan alışverişine gitmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin nişanına gitmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının nişanına gitmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişana gitmek için hazırlanmak dertlerin son bulacağına, neşe içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi nişanına gitmek bolluk ve bereketin artacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişana gitmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir nişana gitmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir