AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında kardeşinin silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında kardeşinin silahla vurulduğunu görmek sağlık içinde yaşanacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Huzursuzluktan aşk hayatınız da nasibini alabilir.

Kahve falında kardeşinin silahla vurulduğunu görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına inanılır.

Kahve falında oğlunun silahla vurulduğunu görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında silahla başından vurulmak işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla omuzundan vurulmak tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını inanılır.

Kahve falında sırtından silahla vurulduğunu görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla arkadan vurulmak şeref ve rütbeye, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına işarettir.

Kahve falında başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin silahla vurulmak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir