AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin sesini duymak

Kahve falında tanıdık birinin sesini duymak

Kahve falında tanıdık birinin sesini duymak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, büyük atılımlar yapacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Tutkulu kişiler özel yaşamınızda rahat hissetmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında tanıdığın birinin sesini duymak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin sesini duymak askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık ses duymak fırsatların teker teker elden kaçacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ambulans sesi duymak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında kabirden ses duymak hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında keçi sesi duymak bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına inanılır.

Kahve falında deniz sesi duymak hayatının olumlu yönde devam edeceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sadece sesini duymak amaçlarını yerine getireceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir