AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebrail as sesini duymak

Kahve falında cebrail as sesini duymak

Kahve falında cebrail as sesini duymak kendini dünya malları edinmeye vereceğine, kazancının günden güne artacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cebrail as sesini duymak gördüyseniz:

  • Ne söylemek veya yapmak istediğinizin farkındasınız.

Kahve falında cebrail as sesini duymak ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında kendini asmış birini görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına işarettir.

Kahve falında eyyüp as görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına işaret eder.

Kahve falında yunus as duasını okumak yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında kendini asmış insan görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında birini kendini asmış görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini asmış görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında asr suresi dinlemek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, bereketin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir