AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın sesi duymak

Kahve falında yangın sesi duymak

Kahve falında yangın sesi duymak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, yeni denemelerde bulunacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yangın sesi duymak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya istikrarsız kişiler nedeniyle işlerinizi ihmal etmeyin.

Kahve falında yangın sesi duymak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına tabir olunur.

Kahve falında yangın duymak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, işinde de hep başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yangın haberi duymak hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yangın alarmı duymak düşünmeden hareket edeceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında rüzgar sesi duymak istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği insanın sesini duymak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ördek sesi duymak falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne sesini duymak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir