AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçının kısa olduğunu görmek

Kahve falında kendi saçının kısa olduğunu görmek

Kahve falında kendi saçının kısa olduğunu görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, kişinin tek başına kalacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına yorulur.

Kahve falında kendi saçının kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Üst üste gelen davet ya da kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kısa saçlı bayan görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, hak yolundan ayrılacağına delalettir.

Kahve falında saçın kısa olduğunu görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında kısa saçlı kadın görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, tatsızlık olacağına delalet eder.

Kahve falında kendi saçını kısaltmak aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kısa kestiğini görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet eder.

Kahve falında saçını kısa ve siyah görmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına yorulur.

Kahve falında kadında kısa saç görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir