AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın kısa olduğunu görmek

Kahve falında saçın kısa olduğunu görmek

Kahve falında saçın kısa olduğunu görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, zamanının boşa gideceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına yorulur.

Kahve falında saçın kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmeden bazı tezler geliştirmek doğru olmayabilir.

Kahve falında uzun saçı kısa görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını kısa kestirdiğini görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına rivayet eder.

Kahve falında saçımı kısa kestirmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarının kısa olduğunu görmek iyi ruh halinin bozulacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin saçını kısa görmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kısa saçlı bayan görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında çok kısa saç görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine delalet eder.

Kahve falında kısa saç görmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir