AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa saçlı bayan görmek

Kahve falında kısa saçlı bayan görmek

Kahve falında kısa saçlı bayan görmek kendi çok iyi hissedeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, ün yapmayı başaracağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işaret eder.

Kahve falında kısa saçlı bayan gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kısa saçlı bayan görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında saçının kısa kesildiğini görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah ve kısa saç görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, kavgaların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin saçını kısa görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına alamet eder.

Kahve falında saçı kısa kestirmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını kısalmış görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında saçını kısaltmak çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını kısaltmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir