AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçını yapmak

Kahve falında kendi saçını yapmak

Kahve falında kendi saçını yapmak insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi saçını yapmak gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyenler var.

Kahve falında birinin saçına maşa yapmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Kahve falında gelinin saçını yapmak istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç tıraşı yapmak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarını at kuyruğu yapmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçları topuz yapmak bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin saçı yapmak büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında kadın saçı yapmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında saç topuz yapmak işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir