AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin saçı yapmak

Kahve falında gelin saçı yapmak

Kahve falında gelin saçı yapmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, şansının ve bahtının açılacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin saçı yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir veya kendinizi kaybolmuş gibi hissedebilirsiniz.

Kahve falında gelin saçı yapmak verdiği emeklerin heba olacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinin saçını yapmak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin yapmak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin topuzu yapmak sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına işaret eder.

Kahve falında geline makyaj yapmak sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin makyaj yapmak manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin başı yapmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalet eder.

Kahve falında gelin makyajı yapmak zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir