AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın saçı yapmak

Kahve falında kadın saçı yapmak

Kahve falında kadın saçı yapmak yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, çok büyük başarı kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın saçı yapmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapabileceğiniz değişimleri gözden geçirmek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak.

Kahve falında kadın saçı yapmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kadınla zina yapmak büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bir kadına masaj yapmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadınla yolculuk yapmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına delalet eder.

Kahve falında hamile kadının doğum yapmak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında kadını arkadan yapmak sonunda maddi zarara gireceğine, refah düzeyinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında kadın kadına banyo yapmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, ayağa kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadınla banyo yapmak işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir