AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları topuz yapmak

Kahve falında saçları topuz yapmak

Kahve falında saçları topuz yapmak evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçları topuz yapmak gördüyseniz:

  • Bir süredir havada kalmış işlerin, konuların veya çözümlenmemiş problemlerin ayağı yere basmaya başlıyor.

Kahve falında saç topuz yapmak inancının zayıflayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına inanılır.

Kahve falında saça topuz yapmak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı topuz yapmak zor bir durumda kalacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını topuz yapmak evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını topuz yapmak hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçları topuz yapmak el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke delalet etmektedir.

Kahve falında gelin topuzu yapmak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında topuz yapmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir