AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinin saçını yapmak

Kahve falında gelinin saçını yapmak

Kahve falında gelinin saçını yapmak yapılan planların alt üst olacağına, feraha ereceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinin saçını yapmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında gelin saçı yapmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinin saçını yapmak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, sıkıntılarını atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geline makyaj yapmak üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına işarettir.

Kahve falında gelin topuzu yapmak başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında gelin makyajı yapmak verilen emeklerin karşılığının alınacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gelin başı yapmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında gelin makyaj yapmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gelin yapmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir