AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçını kestirmek

Kahve falında kendi saçını kestirmek

Kahve falında kendi saçını kestirmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, kişinin şifaya kavuşacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, birlikte kâh ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi saçını kestirmek gördüyseniz:

  • Postacı kapıyı birkaç kez çalar, demeyin.

Kahve falında saçını kestirmekten vazgeçmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında saçımı kestirdiğimi görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamileyken saç kestirmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına işarettir.

Kahve falında erkek gibi saç kestirmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini saçını kestirmiş olarak görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işarettir.

Kahve falında kendi saçını kestiğini görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek saç kestirmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında kızının saç kestirdiğini görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir