AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kestirmekten vazgeçmek

Kahve falında saçını kestirmekten vazgeçmek

Kahve falında saçını kestirmekten vazgeçmek çok günah işleyeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, rakiplerini alt edeceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını kestirmekten vazgeçmek gördüyseniz:

  • Bir seyahat, ziyaret ya da arkadaş toplantıları söz konusu olabilir.

Kahve falında saç kestirmekten vazgeçmek desteksiz kalacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kestirmekten vazgeçmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında saç boyamaktan vazgeçmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında ölmekten vazgeçmek sorumluluk alacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yere gitmekten vazgeçmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kürtajdan vazgeçmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine alamet eder.

Kahve falında evlilikten vazgeçmek başarıyla geleceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında düğünde evlenmekten vazgeçmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir