AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçını kestiğini görmek

Kahve falında kendi saçını kestiğini görmek

Kahve falında kendi saçını kestiğini görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte, aslında söylediklerinizin farkında olduklarının işaretlerini algılamaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında başkasının saçlarını kestiğini görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında kuaföre gidip saç kestirmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, helal ekmek yeneceğine yorulur.

Kahve falında saç kestirmek istemek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının saçlarını kestirdiğini görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç kestirdiğini görmek rakiplerine yenileceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını çok kısa kestirmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında annemin saçımı kestiğini görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını saçını kestirmiş görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir