AnaSayfa / Genel / Kahve falında memur arkadaş görmek

Kahve falında memur arkadaş görmek

Kahve falında memur arkadaş görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına inanılır.

Kahve falında memur arkadaş gördüyseniz:

  • Hazırlıksız veya planlanmamış hareketler, size ya da planlarınıza zarar verebilir.

Kahve falında arkadaşının memur olduğunu görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret eder.

Kahve falında memur arkadaş görmek iş sahibi olacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında banka memuru olmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına inanılır.

Kahve falında memur olmak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında nüfus memuru görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet memuru olduğunu görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında maliye memuru görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, şansının geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memuru olduğunu görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir