AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi ruhunun bedeninden çıktığını görmek

Kahve falında kendi ruhunun bedeninden çıktığını görmek

Kahve falında kendi ruhunun bedeninden çıktığını görmek maddi zararlara uğrayacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi ruhunun bedeninden çıktığını gördüyseniz:

  • Belli yöntemlerinizi veya gidilen yolları gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında bedeninden ruhunun çıktığını görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi ruhunun bedeninden çıktığını görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ruhunun bedeninden ayrıldığını görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında bedeninden kan aktığını görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bedeninde yara görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında bedenini görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, ekmek kapılarının kapanacağına delalettir.

Kahve falında birinin bedenine girmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında bedeninin kurtlandığını görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir