AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bedenine girmek

Kahve falında birinin bedenine girmek

Kahve falında birinin bedenine girmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin bedenine girmek gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı korumak için belli değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında başkasının bedenine girmek işlerinin çoğalacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin bedenine girmek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bedeni görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bedeninin çürüdüğünü görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına delalet eder.

Kahve falında bedeninde kıl görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında bedeninde yara görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına inanılır.

Kahve falında bedeni olmayan bebek görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bedenin çürüdüğünü görmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir