AnaSayfa / Genel / Kahve falında bedeninde yara görmek

Kahve falında bedeninde yara görmek

Kahve falında bedeninde yara görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında bedeninde yara gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin hakkınızda yanlış hükme vardıklarını anlasanız bile bunu düzeltmek için birşey yapmak içinizden gelmeyebilir.

Kahve falında bedeninde yara görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, onları okula göndereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bedenine girmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına delalet eder.

Kahve falında ruhunun bedeninden ayrıldığını görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bedeni olmayan bebek görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında bedeninde kıl görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin bedenini görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bedeninde yılan görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının bedeninde olmak sevdiği kişilerin mutlu olacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir