AnaSayfa / Genel / Kahve falında bedeninden ruhunun çıktığını görmek

Kahve falında bedeninden ruhunun çıktığını görmek

Kahve falında bedeninden ruhunun çıktığını görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bedeninden ruhunun çıktığını gördüyseniz:

  • Şimdilik ortada gözle görülür, elle tutulur bir şey olmamasına rağmen sadece sizde ümit uyandıran, geleceğe güvenerek bakmanıza sebep olabilecek bazı gelişmeler olabilir.

Kahve falında kendi ruhunun bedeninden çıktığını görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, anne babaya müjde verileceğine rivayet eder.

Kahve falında bedeninden ruhunun çıktığını görmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, her şeyin yenileceğine işaret eder.

Kahve falında ruhunun bedeninden ayrıldığını görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bedeninde yara görmek zarara uğrayacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine işaret eder.

Kahve falında bedeninde yılan görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında ölü bedeni görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında bedenini görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında bedeninde kıl görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir