AnaSayfa / Genel / Kahve falında ruhunun bedeninden ayrıldığını görmek

Kahve falında ruhunun bedeninden ayrıldığını görmek

Kahve falında ruhunun bedeninden ayrıldığını görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında ruhunun bedeninden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kafa karışıklıklarını gidermek veya yol göstermek amaçlı yapacağınız konuşmalar etkili olmayabilir veya ters etki yaratabilir.

Kahve falında ruhunun bedeninden ayrıldığını görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bedeninden ruhunun çıktığını görmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi ruhunun bedeninden çıktığını görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında bedeninde yara görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi bedenini görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına işarettir.

Kahve falında başkasının bedeninde olmak bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında bedeninden kan aktığını görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin bedenini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir