AnaSayfa / Genel / Kahve falında bedeninin kurtlandığını görmek

Kahve falında bedeninin kurtlandığını görmek

Kahve falında bedeninin kurtlandığını görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bedeninin kurtlandığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Kahve falında bedeninin kurtlandığını görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, geç de olsa huzura erileceğine işaret eder.

Kahve falında bedenini görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında kendi bedenini görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bedeninden kan aktığını görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Kahve falında bedeni olmayan bebek görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bedeninde yara görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Kahve falında bedeninden ruhunun çıktığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi ruhunun bedeninden çıktığını görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir