AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopmuş organ görmek

Kahve falında kopmuş organ görmek

Kahve falında kopmuş organ görmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kopmuş organ gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız konuların ne derece riskli olduklarını düşünmeden hemen atılmak cesaretine sahipsiniz.

Kahve falında erkek bebek organı görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında erkek kardeşinin organını görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında organlarını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan iç organları görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadını erkek organıyla görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında organını görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadının erkek organı olduğunu görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna inanılır.

Kahve falında kadının organını görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir