AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın genital organ görmek

Kahve falında kadın genital organ görmek

Kahve falında kadın genital organ görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, şifa ve moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın genital organ gördüyseniz:

  • Herhangi bir işareti ortada olmasa da, her şeyin yolunda gideceğine dair inancınızı kaybetmemelisiniz.

Kahve falında kadın genital organ görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kadın genital organı görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında erkek genital organı görmek resmi bir göreve getirileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına yorulur.

Kahve falında kadın genital bölgede kıl görmek para biriktirebileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın genital bölge görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın genital bölgesi görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının genital bölgesini görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında genital akıntı görmek el üstünde tutulacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir