AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi organını emmek

Kahve falında kendi organını emmek

Kahve falında kendi organını emmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, işte de mutlu olunacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi organını emmek gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri çağırarak kendi çevrenizde bulunmalısınız.

Kahve falında kendi organını emmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, işlerin sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında memesini emmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine inanılır.

Kahve falında kendi memeni emmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine yorulur.

Kahve falında anne sütü emmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin süt emdiğini görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kulak memesi emmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına işarettir.

Kahve falında kendi göğsünü emdiğini görmek kurtuluşu bulacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir