AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü kucakta taşımak

Kahve falında ölüyü kucakta taşımak

Kahve falında ölüyü kucakta taşımak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, hüsrana uğrayacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, çekilen hasretin biteceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü kucakta taşımak gördüyseniz:

  • Sabırsız, kırılgan, alıngan veya duygusal kişilerin tepkileriyle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü kucakta taşımak yalnız kalmak isteyeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine yorulur.

Kahve falında kucakta odun taşımak zorluklarının biteceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kucakta erkek bebek taşımak birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, önünü göremez olacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızı kucakta taşımak falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine delalettir.

Kahve falında bebeği kucakta taşımak evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kucakta bebek taşımak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işarettir.

Kahve falında kucakta insan taşımak büyük bir maddi kayba uğranacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına işaret eder.

Kahve falında kucakta hasta taşımak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, düşmanlarına da dost olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir