AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi memesini açık görmek

Kahve falında kendi memesini açık görmek

Kahve falında kendi memesini açık görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, kişinin fakirleşeceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına inanılır.

Kahve falında kendi memesini açık gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu yükseltmek veya evden yürütülebilecek çalışmalar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında memelerinin açık olduğunu görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine alamet eder.

Kahve falında kendi memelerini açık görmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine işarettir.

Kahve falında memenin açık olduğunu görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına yorulur.

Kahve falında kendi memesini açık görmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memeyi açık görmek yanlış kararlar vereceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında memeye dokunmak işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin memesini görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına inanılır.

Kahve falında memelerinden süt aktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir