AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeyi açık görmek

Kahve falında memeyi açık görmek

Kahve falında memeyi açık görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında memeyi açık gördüyseniz:

  • Dostlarınızı uzun bir süredir ihmal ediyorsunuz.

Kahve falında memelerinin açık olduğunu görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memeyi açık görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kavgaların biteceğine işaret eder.

Kahve falında kendi memelerini açık görmek borçların hafifleyeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kendi memesini açık görmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına delalet eder.

Kahve falında memenin açık olduğunu görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına rivayet eder.

Kahve falında inek memesinden süt içmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne memesi görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kendi memesini emmek mesleğindeki başarısının artacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir