AnaSayfa / Genel / Kahve falında memelerinin açık olduğunu görmek

Kahve falında memelerinin açık olduğunu görmek

Kahve falında memelerinin açık olduğunu görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, kötü sözler duylacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memelerinin açık olduğunu gördüyseniz:

  • Genelde biraz mutsuzluk oyunu oynuyorsunuz.

Kahve falında memeyi açık görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında memelerinin açık olduğunu görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında kendi memesini açık görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında memenin açık olduğunu görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi memelerini açık görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadın memesi görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memesinin açıldığını görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında memede hastalık görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir