AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi memelerini açık görmek

Kahve falında kendi memelerini açık görmek

Kahve falında kendi memelerini açık görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, eksiği kendinde bulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, ömür boyu süreceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında kendi memelerini açık gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye geçmeden önce, duygusal bir konunun doğru şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında memenin açık olduğunu görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi memelerini açık görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına alamet eder.

Kahve falında kendi memesini açık görmek ev sahibi olunacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında memelerinin açık olduğunu görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, ayrıcalık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında memeyi açık görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memeden iltihap aktığını görmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında memesinin açıldığını görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memeyi kesmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, bereketli işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir