AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağında küpe görmek

Kahve falında kulağında küpe görmek

Kahve falında kulağında küpe görmek kötü sözler duylacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına delalettir.

Kahve falında kulağında küpe gördüyseniz:

  • Dostlarınız yüzünden bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında birinin kulağında küpe görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kendi kulağında küpe görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına delalet eder.

Kahve falında kulağındaki küpeyi çıkarmak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kulağından küpe çıkarmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek kulağında küpe görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağındaki küpeyi kaybetmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasının kulağında küpe görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında eşinin kulağında küpe görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir