AnaSayfa / Genel / Kahve falında imam kıyafeti giymek

Kahve falında imam kıyafeti giymek

Kahve falında imam kıyafeti giymek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, layık olduklarına sahip olacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında imam kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Şans durumunuz da sürekli değildir.

Kahve falında imam kıyafeti giymek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında imam cübbesi giymek istenmediğiniz bir yere gitmeye, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında imam elbisesi giymek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine rivayet eder.

Kahve falında kışlık kıyafet giymek ayıplanacağına, ticaretinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin kıyafetini giymek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında bol kıyafet giymek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında kıyafeti ters giymek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil kıyafet giymek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir