AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir kıyafet giymek

Kahve falında yeni bir kıyafet giymek

Kahve falında yeni bir kıyafet giymek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, rahatlığa erileceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Duygusal konuların yolunuzda durmasına izin verirseniz bazı bedeller ödeyebilirsiniz.

Kahve falında yeni bir kıyafet giymek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni kıyafet almak hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni kıyafet bakmak sıkıntısından kurtulacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni kıyafet satın almak ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni kıyafetler aldığını görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni alınmış kıyafet görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine inanılır.

Kahve falında yeni kıyafet denemek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında yeni kıyafet aldığını görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir