AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri kıyafet giymek

Kahve falında askeri kıyafet giymek

Kahve falında askeri kıyafet giymek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askeri kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ortama aşırı bağımlılığınız bazı şeyleri engelliyor olabilir.Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Kahve falında askeri kıyafet giymek hastalıkların kalmayacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında askeri kıyafet görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri üniforma giymek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askeri forma giymek amacına ulaşabileceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri kamuflaj giymek karanlık kişilerle muhatap olacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askeri elbise giymek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında askeri bot giymek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına tabir olunur.

Kahve falında hac kıyafetleri giymek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, sorunların çözüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir