AnaSayfa / Genel / Kahve falında zabıta kıyafeti giymek

Kahve falında zabıta kıyafeti giymek

Kahve falında zabıta kıyafeti giymek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına rivayet eder.

Kahve falında zabıta kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • İş kafasıyla hareket etmeniz ani olayları en iyi şekilde bertaraf etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında zabıta kıyafeti giymek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında zabıta kıyafeti görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına alamet eder.

Kahve falında zabıta elbisesi giymek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında zabıtadan kaçmak sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında zabıta memuru görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zabıta arabası görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında belediye zabıtası görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına inanılır.

Kahve falında zabıta olduğunu görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir