AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezuniyet kıyafeti giymek

Kahve falında mezuniyet kıyafeti giymek

Kahve falında mezuniyet kıyafeti giymek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, borçların gittikçe artacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, maddi olanaklarının artacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, genç kimselere eğitim vereceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında mezuniyet kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında mezuniyet kıyafeti giymek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına delalet eder.

Kahve falında mezuniyet kıyafeti görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında mezuniyet cübbesi giymek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında mezuniyet kep görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, her konuda şansın yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında mezuniyet töreni görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine alamet eder.

Kahve falında mezuniyet elbisesi görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, güzelliklere rast gelineceğine işarettir.

Kahve falında mezuniyet balosu görmek tövbelerinin kabul olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezuniyet partisi görmek tebrik edileceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir