AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe iğne yapmak

Kahve falında bebeğe iğne yapmak

Kahve falında bebeğe iğne yapmak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, zorlukların giderileceğine delalettir.

Kahve falında bebeğe iğne yapmak gördüyseniz:

  • Aşırı iyimser olmayın, israftan kaçının, kurnazlıktan kaçının, kendinizi gerektiğinde yeterince eleştirin.

Kahve falında bebeğe iğne yapmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında dişe iğne yapmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birine iğne yapmak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğne oyası yapmak borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye iğne yapmak daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Kahve falında koluna iğne yapmak aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğe iğne yapmak aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğa iğne yapmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir