AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına iğne yapmak

Kahve falında başkasına iğne yapmak

Kahve falında başkasına iğne yapmak sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, ayrılanların kavuşacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, güleceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına delalettir.

Kahve falında başkasına iğne yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeterliliğinizi, bilginizi veya potansiyelinizi gösterme şansı bulabileceğiniz önemli bir olanak yakalamak üzeresiniz.

Kahve falında ölüye iğne yapmak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağına iğne yapmak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birine iğne yapmak yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişe iğne yapmak başını borçlardan kaldıramayacağına, ticaretinin genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasına iğne yapmak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğe iğne yapmak dini inançların güçleneceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında iğne oyası yapmak maddi anlamda feraha ermeye, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında bebeğe iğne yapmak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir