AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kaşını aldığını görmek

Kahve falında kendi kaşını aldığını görmek

Kahve falında kendi kaşını aldığını görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, çok zor duruma düşüleceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kaşını aldığını gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren alanlarda değişikliklere veya beklenmedik gelişmelere açıksınız.

Kahve falında kaşını aldığını görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına alamet eder.

Kahve falında kaş aldığını görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, hayır vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaş bıyık aldığını görmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kaşını aldığını görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine işarettir.

Kahve falında birinin kaşını aldığını görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kaşını aldığını görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine işarettir.

Kahve falında kaş aldırmaya gitmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine yorulur.

Kahve falında kaşını yolmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, düşmanların önlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir