AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kaşını aldığını görmek

Kahve falında birinin kaşını aldığını görmek

Kahve falında birinin kaşını aldığını görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, icat yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kaşını aldığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki veya sevgi temalı ilişkilerinizdeki olumlu gelişmeler özel yaşamınızı renklendirebilir.

Kahve falında kaş aldırmaya gitmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi kaşını aldığını görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kaşını aldığını görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kaşını aldığını görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaş aldığını görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işarettir.

Kahve falında kaş bıyık aldığını görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kaşını aldığını görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, rahat bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında kaş taramak dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntıdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir