AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş aldırmaya gitmek

Kahve falında kaş aldırmaya gitmek

Kahve falında kaş aldırmaya gitmek borçlarının hafifleyeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kaş aldırmaya gitmek gördüyseniz:

  • Elde olmayan durumlar ya da rahatsız edici olarak adlandırılabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kaş aldırmaya gitmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaş bıyık aldığını görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kaşını aldığını görmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaş aldığını görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kaşını aldığını görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, edilen duaların tutacağına alamet eder.

Kahve falında kendi kaşını aldığını görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, düşmanların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kaşını aldığını görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kan aldırmaya gitmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir