AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşını yolmak

Kahve falında kaşını yolmak

Kahve falında kaşını yolmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, ticaret ehli olacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşını yolmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olan şeyleri kabullenmek gerekiyor.

Kahve falında kaşını yolmak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında kaş yolmak sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında kaşlarını yolmak umutlarının kırılacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşların olmadığını görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşını boyadığını görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el kaşınması görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kaşındığını görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşlarının seyreldiğini görmek günbegün kötüleşeceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir