AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşını aldığını görmek

Kahve falında kaşını aldığını görmek

Kahve falında kaşını aldığını görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına yorulur.

Kahve falında kaşını aldığını gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden ilişki veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında kaş aldığını görmek iyi şeyler yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşını aldığını görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaş bıyık aldığını görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kaşını aldığını görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kaşını aldığını görmek kazancını arttıracağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kaşını aldığını görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında kaş aldırmaya gitmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç kaş kesmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir