Kahve falında karnındaki bebeği görmek

Kahve falında karnındaki bebeği görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, aile saadetinin de artacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeği gördüyseniz:

  • Sorumluluğu tek başınıza üstlenmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında anne karnı bebek görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnında ağlayan bebek görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, ancak yılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnında bebeğin öldüğünü görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına işaret eder.

Kahve falında kendi karnındaki bebeği görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kendini toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında karnından bebek çıkardığını görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebekle konuşmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği karnından çıkarmak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir