AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek

Kahve falında karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek

Kahve falında karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, üzeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, solan yüzünün güleceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına inanılır.

Kahve falında karnındaki bebeğinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Maddi açıdan sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında karnındaki bebeğin öldüğünü görmek fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, eline geçen malları tutamayacağına tabir olunur.

Kahve falında anne karnında bebeğin öldüğünü görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında bebeğin karnında öldüğünü görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine işarettir.

Kahve falında karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında karnında bebeğin öldüğünü görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında karnında bebeğinin öldüğünü görmek mal ve mülkün telafi edileceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin karnında öldüğünü görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir