AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi işini kurmak

Kahve falında kendi işini kurmak

Kahve falında kendi işini kurmak kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, büyük miktarda para kazanacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi işini kurmak gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk v.b konularda sıkıntı yaşanabilecek bir süreçtesiniz.

Kahve falında yeni iş kurmak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, dualarının kabul olacağına yorulur.

Kahve falında ortak iş kurmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına rivayet eder.

Kahve falında işyeri kurmak hayata karşı cesaretleneceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına alamet eder.

Kahve falında yeni bir iş kurmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında iş kurmak nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, çok ünlü bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi işini kurmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakana sofra kurmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, planların sarkacağına inanılır.

Kahve falında ilişki kurmak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir