AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş kurmak

Kahve falında iş kurmak

Kahve falında iş kurmak karın artacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, ağlayacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, koltuğunun yükseleceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hastalıkların uzak duracağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş kurmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılayabilirsiniz.

Kahve falında yeni bir iş kurmak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi işini kurmak elinin sıkışacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet eder.

Kahve falında ortak iş kurmak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni iş kurmak eğlenceli günler geçireceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işyeri kurmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iş kurmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında köy kurmak omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sofralar kurmak ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir