AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilişki kurmak

Kahve falında ilişki kurmak

Kahve falında ilişki kurmak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ilişki kurmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ilişki kurmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iftar sofrası kurmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, sıkıntılarının geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir iş kurmak net bir bakış açısı kazanacağına, dinden çıkacağına işaret eder.

Kahve falında birine tuzak kurmak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında soba borusu kurmak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında ortaklık kurmak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine delalet eder.

Kahve falında eve soba kurmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında harem kurmak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, azap çektiğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir