AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir iş kurmak

Kahve falında yeni bir iş kurmak

Kahve falında yeni bir iş kurmak ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, ferah bir eve geçileceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, daima zinde ve genç kalacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, ayağa kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir iş kurmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlar ya da harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında yeni bir iş kurmak ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni iş kurmak elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iş kurmak kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, ümitlerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi işini kurmak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ortak iş kurmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında işyeri kurmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında yeni ev kurmak yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, zaaflarına kapılacağına yorulur.

Kahve falında yeni bir ev kurmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir